batmrenmervittt

OM OSS

TM Rent startade i sin nuvarande form 2003. Vi ombesörjer i dag lokalvård till både mindre och större företag i Umeå,och Vindeln.
Vi har erfarenhet som sträcker sig inom ett stort antal branscher som alla har sina unika krav och förutsättningar. Allt från städning av konferensrum till klassrum

 

Hos oss har miljöarbetet blivit en viktig del av vår verksamhet, dels för att vi idag har kontrakterade kunder som ställer höga krav på miljögodkända produkter och arbetssätt men även för att vi själva på företaget har ett stort engagemang för att arbeta med så skonsamma arbetssätt som möjligt.

TM Rent har en miljöpolicy och en handlingsplan för våra miljömål som vi gärna berättar mer om


LÄS VÅR MILJÖPOLICY

VERKSAMHETSCHEF I UMEÅ

Hej,
Sara heter jag som är verksamhetschef på TM Rent i Umeå. 
Tveka inte att höra av dig till mig om du har frågor kring privattjänster eller företagstjänster.

LEDNING

Hej,
Det är vi som har startat bolaget TM Rent som vi är så oerhört stolta över. Thord heter jag som är VD och Solveig jobbar med den administrativa biten på företaget. Vi finns  alltid här för både våra kunder och personal så tveka inte att höra av er till oss vid minsta fundering.

Affärsidé

TM Rent ska erbjuda personlig och förstklassig städservice.

MILJÖARBETE

TM Rent ett auktoriserat serviceföretag av Almega, som tar ansvar för miljön och som garanterar att vi är ett seriöst företag som tar sitt ansvar för sitt miljöarbete
 

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Vår personal är vår främsta resurs

Hört från kund

Vi på Umestan Företagspark anlitar TM Rent för skötsel av våra lokalytor, både kontor och konferens. TM Rent är fantastiska att samarbeta med! Alltid lyhörda för våra önskemål och väldigt tillmötesgående. Det märks att de är extra noga när de anställer sin personal då våra hyresgäster ofta berömmer städpersonalen. Vi har kontinuerliga uppföljningar och kvalitetssäkringar. Vi är helt enkelt jättenöjda med TM Rent!
Linda Lundgren
Umestan Företagspark