batmrenmervittt

HEMSTÄDNING

Att få komma hem till ett nystädat hem är oslagbart! TM RENT erbjuder professionell personlig hemstädning och städtjänster i Umeå och Stockholm. Med RUT-avdraget så är ett städat hem ingen omöjlighet längre, alla kan få ett städat hem med personlig kvalitet och till ett rimligt pris!

Vi erbjuder er ett komplett utbud av hushållsnära tjänster såsom städa ,tvätta ,handla,trädgårdsskötsel,fönsterputs snöskottning,barnpassning,osv

Innan uppdraget börjar så gör vi ett besök hemma hos er, där vi går igenom vilka behov som ni önskar hjälp med så att ni känner att ni tryggt kan lämna över en del av hemarbetet till oss på TM Rent.
Ni kan välja våra tjänster antingen som abbonemang eller ett enstaka uppdrag.
Ni kan köpa våra tjänster som privatperson eller arbetsgivare.

Varje kund för oss är unik och vi bestämmer tillsammans upplägget på er lokalvård. Vi strävar alltid efter att skapa ett nära och kommunikativt samarbete.

Vi lägger stort fokus på miljötänkt och använder därför bara miljövänliga produkter.

 Varmt välkommen till oss på TM RENT.

Fyll i nedanstående kontaktformulär elle ring oss direkt för mer information.

Hemstädning har varit min familjs räddning.
Både jag och min man jobbar mycket och vill kunna ägna vår lediga tid till familjen. Tusen tack TM Rent för att ni hjälper oss med vårt vardagspyssel.

// Annica och Sören

Hej,
Mitt namn är Sara Bäckström och jag är en av de som utför ruttjänst i Västerbotten , tveka inte att kontakta oss om ni har frågor och funderingar kring vår hemstädning.
 

NYHET!

Ge bort den finaste gåvan man kan ge - TID.

Fyll i formuläret bredvid så skickar vi dig ett prisförslag!